Nieuws

Zondag 16 december nodigen we jullie allen uit om naar het kerstcafé van onze chiro te komen!

Op ons eigen chiroveldje zal u een drankje en hapje kunnen kopen om samen in de kerstsfeer te geraken.

Gisteren was het zover! De jongsten ontvingen met zeer veel goesting Sinterklaas en zwarte piet.

Om Sinterklaas en zwarte piet helemaal thuis te laten voelen op onze chiro moest er nog wel het één en ander gebeuren.

Beste leden en ouders,

Volgende zondag (02/02/2018) komen Sinterklaas en zijn pieten langs op onze chiro!

Zondag (25/11) is het Christus Koning, ook wel bekend als het feest van de Chiro. De leden mogen dan al om 12u naar de Chiro komen om de dag feestelijk in te zetten met o.a. chocomelk en koffiekoeken.

De herfst is begonnen! De dagen worden korter en het begint al wat kouder te worden. Ook draaiden we afgelopen zaterdagnacht de klok een uurtje terug.

Wil je weten wat we dit jaar allemaal gepland hebben? Kijk dan zeker op deze kalender!

De herfst is hier!

Naar jaarlijkse traditie organiseren we samen met onze keukenploeg het herfstetentje!

3, 2, 1 GO! We zijn weer begonnen aan een nieuw jaar!

Vorige week had iedereen overgang en hebben ze hun nieuwe leiding leren kennen. Met een nieuw jaar komt ook altijd een nieuw thema.

Subscribe to Nieuws